Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Halálra rémült a néni a versenyautótól

Ezt a McLaren F1 GTR Long Tail versenyautót valahogy rendszámoztatta a tulajdonosa, a nagy-britanniai Chertseyben egy pub előtt videózták le. A hatliteres, 600 lóerős BMW-eredetű V12-esnek adott nagy gázfröccsök kétszer is halálra rémítették a Ford Fiestájához visszatérő nénit.

Tovább


Melyik a legjobb hibrid szuperautó?

LaFerrari vs. McLaren P1 vs. Porsche 918. Most kiderül, melyik a legjobb!

Tovább


Egy autó, amit órákig csak bámul az ember

De ez a mázlista Chris Harris ki is próbálta a legvadabb utcai McLarent Abu-Dzabi utcáin és az Forma-1-es pályán is. Csak egy mondat a közel félórás videóból: érzésre gyorsabb, mint egy Bugatti Veyron.

Tovább


Szemétből építettek McLarent

Jórészt kidobott, illetve nevetséges áron megszerzett alkatrészekből és karosszéria-elemekből épített magának McLaren F1-replikát a 48 éves Jacek Mazur. Az amatőr lengyel mérnök így is elköltött körülbelül hétmillió forintot a projektre, de ebben benne van a donorautó ára is. Egyébként lazán veszi, ha meghúzza a lökhárítót. "Legfeljebb csinálok egy másikat valamelyik hétvégén" - mondja a Top Gear-fanatikus Mazur.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.