Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rászántam magam, eladom a fostalicskát

"Amikor hazajöttem vele, a fiam azzal fogadott, hogy apa, ritkaszar autót vettél. Igaza van." A teljes szöveg egy kincs, a képre kattintva előjön. (Százémégma' nem eladó!)

Tovább


Vigyétek, mert kell a pénz a büntetésre

Ilyen fotóval is ritkán próbálnak meg autót eladni.

Tovább


Autóhirdetés plázacica nyelven

Egy Audi A2-est próbálnak szokatlan szöveggel eladni a legnagyobb autós hirdetési portálon. A kereskedőnek nem ez az első szokatlan hirdetése, és őket ismerve nem is az utolsó.

Tovább


Nem is eladni akarja, hanem kalapáccsal szétverni

"Eladó életem megkeserítője, ez a roncs. Ha unalmas az élete, vegye meg, nem lesz az. Úton-útfélen le fog robbanni. Megértő ember hívását várom, aki kifizeti, és a kezembe ad egy kalapácsot, hogy szétverhessem." Zseniális hirdetés.

Tovább


Ez az autóhirdetés tényleg mestermunka

Mit csinál egy kreatív igazgató, ha el kell adnia szaros régi 93-as Volvóját? Nos, összerak egy hibátlan képi világú, profi videót, amelyben olyan aranyköpések hangzanak el, mint hogy az autónak van külseje és belseje, valamint négy kilincse, amelyek közül az egyik akad. Castor szerint a Volvo igazi nőmágnes, az irányára átszámítva 240 ezer forint, de alkudni lehet. Sőt, egy ilyen videó után kell is.

Tovább

«
12

Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.