Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rászántam magam, eladom a fostalicskát

"Amikor hazajöttem vele, a fiam azzal fogadott, hogy apa, ritkaszar autót vettél. Igaza van." A teljes szöveg egy kincs, a képre kattintva előjön. (Százémégma' nem eladó!)

Tovább


Autóhirdetés plázacica nyelven

Egy Audi A2-est próbálnak szokatlan szöveggel eladni a legnagyobb autós hirdetési portálon. A kereskedőnek nem ez az első szokatlan hirdetése, és őket ismerve nem is az utolsó.

Tovább


Eladó Trabant 412 kilométerrel

Soha vissza nem térő alkalom azoknak, akik eredeti alkatrészekkel teletömött, hibátlan állapotban lévő Trabantot akarnak a garázsban nézegetni, de sajnálják az időt a restaurációra. Egerben árulnak egy mindössze 412 kilométert futott 601 S-t, amely természetesen vadiúj állapotban van. A kombi árát, sajnos, nem merték kiírni, pedig valószínűleg sokakat érdekelne. A hirdetés a képre kattintva megtekinthető.

Tovább


Biztos átverés ez a pofátlan kilométeróra-tekerés

Házi autóvásárlási tanácsadónk alaposan felhúzta magát, amikor a hirdetéseket böngészve ráakadt egy korábban általa is megnézett ezüstszínű Skodára, amely néhány nap alatt valahogy megszabadult úgy 130 ezer kilométertől. Tanulságos történet következik.


Forrás: hasznaltauto.hu

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.