Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Duplafedeles a Lambo ellen

Nem mindennapi gyorsulási verseny (persze csak egy bemutató): Lamborghini Gallardo egy 1979-es Pitts S-2S Prometheus ellen. Órákig el lehet nézni.

Tovább


Mindkét autó felborult a gyorsulási versenyen

Ritka baleset történt egy amerikai gyorsulási versenyen, mindkét dragster - bár egymástól csak részben függetlenül - felborult. Monte Green sérüléseit a pályán látták el, Don Kritzkyt helikopterrel kórházba szállították ugyan, de csak óvatosságból.

Tovább


Ilyen, amikor 500-nál felrobban a motor

A gyorsulási versenyek csúcskategóriájában óriási a tempó, másodpercek alatt közel 500-as tempóra gyorsulnak az autók. Nagy baj lehet abból, ha ilyenkor felrobban a motor, márpedig Ron Cappsnek éppen ilyen élménye volt néhány napja a Circle K Winternationals sorozatban. Minden szögből látványos a baleset, szerencsére sérülés nem történt.

Tovább


400-ra gyorsult, majd kigyulladt a 2000 lóerős Lambo

2005 lóerős Lamborghini Gallardót vittek pályára a Moszkva melletti gyorsulásin. Lehet, hogy rekorddöntés volt a cél: az egy mérföld végén az autó 402 km/h-s végsebességet ért el, utána viszont lángra kapott a hátulja. Miután visszavontatták az autót a rajthoz, Leonyid, a pilóta csak a vállát vonogatta a történtekkel kapcsolatban.

Tovább


Megfőtt az 1500 lóerős Porsche motorja

Az 1500 lóerősre felhúzott Porsche 911 Turbo elkente ugyan a szintén 1500 lóerős, de a rajtnál erősen beragadó (vagy direkt így indított) Nissan GT-R száját, de milyen áron? Már a cél előtt elfüstölt a motor, ennyit talán nem ért a győzelem.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.