Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy BMW, amely magától driftel

Kísérleti projektként a BMW is elkészítette saját önjáró autóját egy M235i-ből, a bajorok azonban egy lépéssel továbbmentek a szokásosnál. A BMW automata rendszerei nemcsak arra képesek, hogy nyugisan elvigyék az utasokat A pontból B-be, a márka sportos arculatához illően akár driftelni is képesek. Speciális programozással az önjáró BMW arra is képes, hogy egy versenypályán az ideális íven menjen végig. Az első önjáró BMW-k az évtized vége felé jelenhetnek meg kereskedelmi forgalomban.

Tovább


A karácsonyfa alatt randalíroznak a játékok

Nem igaz, hogy egy látványos autós videóhoz rengeteg pénz kell. Csak némi kreativitás és rengeteg türelem. A Ford ezzel a két aranyos videóval tiszteleg a Karácsony és a keresztben autózás koronázatlan királya, Ken Block előtt.

Tovább


Nyálcsorgatós Ferrari-drift

A slow motion az emberiség nagy barátja. Sok értelme nincs, ezt a Ferrari Enzóval lenyomott driftet mégis hosszú percekig tudnánk bámulni.

Tovább


Eszeveszett drift a kegyetlen szerpentinen

Akkor most tessék egy kicsit hátradőlni, és élvezni a Red Bull driftversenyét. A kínai Tianmensanra egy 99 kanyaros, félelmetes szerpentin vezet fel, ezen versenyzett egyet a hongkongi James Tang és az olasz Federico Sceriffo. Lexus SC-t és egy Toyota Suprát hajtottak, amúgy az olasz nyert 100-ból 96,5 ponttal és 170 km/h-s átlagsebességgel.

Tovább

123
»

Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.