Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Idejössz a seggembe, és rám dudálsz?

A felvételt az Árpád hídon készítette az egyik villamos fedélzeti kamerája. A fiatalember a fülében ordító zenétől nyilván nem hallotta, hogy útban van, aztán még neki állt feljebb.

Tovább


Lezúzta a biciklis a BMW-t

Nem derül ki pontosan a felvételből, hogy mi történt, a biciklis mindenesetre elég nagy tempóval érkezett a parkolóba. A BMW pont az útjában volt - úgy horpadt be az ütközés erejétől a csomagtérajtó, mintha papírból hajtogatták volna.

Tovább


333 km/h-s tempó egy biciklin

Íme François Gissy újabb világrekordja, amelyet a Paul Ricard versenypályán állított fel. 333 km/h-s tempóra gyorsult egyedi építésű és hajtású biciklijével, a Ferrarinak esélye sem volt ellene.

Tovább


Rükvercben biciklizett le az életveszélyes szerpentinen

A norvég bringás, Eskil Ronningsbakken az ország egyik legdurvább szerpentinjét szemelte ki arra, hogy rükverben, a szembejövő forgalmat kerülgetve guruljon lefelé 4,5 kilométert. Egy alkalommal állítólag 80 km/h-s sebességet is elért, de ezt természetesen nem tudjuk megerősíteni. Így is, úgy is menő.

Tovább


260-nal száguldott egy biciklin

Szerintem már az is istenkísértés, amikor a Tour de France-on 90-100-zal zúznak le a hegyről a bringások, de lehet ezt fokozni. Egy francia férfi 263 km/h-val állított fel új biciklis gyorsasági világcsúcsot, de persze nem a lábaival gyorsította fel magát ennyire. Egy hidrogén-peroxid motor adta a kezdőlökést, a cucc egyébként egy svájci mérnök találmánya. Ugyanez a francia csapat amúgy 1995-ben és 2002-ben is felállított hasonló rekordot, további sikereket és szerencsés túlélést kívánunk nekik.

via whitenoise

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.