Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A bácsi a kutasra fogta, hogy ellopták a kocsiját

Facebookos megosztások úgy megpörgették ezt a pár éve, Dunaújvárosban készült videót, hogy egészen a Liveleakig jutott, beindítva a kommentháborút arról, hogy bizonyos életkor elérése után szabad-e jogosítványt adni az időseknek. A bácsi elfelejtette behúzni a kéziféket, és azt sem vette észre, hogy elgurult mellőle az autója. A kutas volt a legjobban meglepve, hogy őt vádolták a lopással.

Tovább


Az autó tetején szaltózik a benzinkutas

A sok benzingőz ártalmas az egészségre. Vagy nagyon felpörgeti az embert. A benzinkutas figura rögtön beindul, ahogy meghallja a kamerás autóból szóló Prodigyt, a nagy táncikálásban még egy szaltóra is futja neki az éppen tankolt Lada tetején. Jó arc!

Tovább

12
»

Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.