Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elindult, és máris karambolozott David Beckham

Fiával, Brooklynnal indult volna kocsikázni David Beckham, de a Beverly Hills-i palota bejáratán sem jutott túl. Amint kihajtott a kapun a Range Roverrel, máris összeütközött egy Acurával. Beckham még a rendőrök kiérkezése előtt visszatolatott az autóval a bejáróra, de legalább addig sem tartotta fel a forgalmat.

Tovább


Elszállt az M3-as

Pazarul kezdődik az alábbi videó, de a földet érés után akadt némi gond. Nagy gond.

Az eset egyébként a Rally Legend San Marino nevű versenyen egyik gyorsasági futamán történt. Kár ezért a szép E30-as M3-asért, az viszont parádés, hogy milyen hangot ad ki az a két Audi Sportquattro, ami eldurrog a pórul járt BMW mellett.

Tovább


A gumifalon pattogott a versenyautó

Elképesztő baleset történt az American Le Mans Series virginiai futamán. Eduardo Cisneros és Marco Holzer csatázott egymással, amikor a két Porsche 911-es összeért. Holzer autója a gumifalnak csapódott, Cisnerosé viszont a levegőbe emelkedett, majd a gumifalon való több pattanás után állt meg, nem sokkal az operatőr előtt. A balesetben nem sérült meg senki.

Tovább


Ezt nagyon benézte

És ezt így hogy? Merül fel a jogos kérdés. Az minden esetre tanulságos, hogy még ilyen kis tempónál is mekkorát repül egy test, ha nincs bekötve.

Tovább


Nem a motorozás öl, hanem az emberi hülyeség

Kamaszkorom óta motorozom, estem már párat az elmúlt közel húsz év alatt, de most fordult elő először, hogy nem kozmikus magányban csúsztam el a saját marhaságom, vagy olaj/sóder/sárfolt miatt, hanem kaptam hozzá segítséget, nem is keveset. Egy kisbusz sofőrje annyira megörült, amikor végre megtalálta a neki oly kedves autópálya-felhajtót, hogy nagy lendülettel elindult felé. Ez idáig rendbe is lenne, de ehhez a produkcióhoz balra át kellett vágnia a szembejövő sávon, arról viszont megfeledkezett, hogy jöhetnek az ellenkező irányból. Jöttem.

Íme a helyszín az én szemszögemből, szemből kanyarodott balra a kisbusz. Ha jobbra kerülöm ki a táblákat kapom el, ha balra, akkor a mögötte jövő autót trafálom telibe, kész szerencse, hogy akkor ezen nem volt időm gondolkodni. Egyébként ez egy ritka gonosz kereszteződés a 71-es főút és az M7-es találkozásánál, pont az ilyenek miatt találták fel a körforgalmat

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.