Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy vödör guanó a frissen mosott autóra

Rémi Gaillard nagy mókamester, most egy autómosóban szórakozott. Persze, a frissen mosott kocsi lelocsolása után nem mert lemászni a tetőről - még a galambjelmezen keresztül is fájhatott volna, amit egy ilyen tréfáért kap.

Tovább


Tíz év kómával verte át a barátját

Tom Mabe haverja állandóan piásan ült autóba, úgyhogy rendezett neki egy kijózanító autóbalesetet. Pontosabban csak azt kellett megvárni, hogy ájultan összeessen egy italozás után, ez után léptek akcióba a statiszták. Kijózanodás után egy kamu kórteremben ébredt a férfi, akinek azt adták be, hogy autóbalesete volt, és tíz évig feküdt kómában. Még egy filmet is levetítettek neki, amelyben az "elmúlt tíz év" történéseit foglalták össze. Az ötletgazda aztán hamar kiesett a szerepéből, és azt vágta barátja fejéhez, hogy tíz évet tényleg elpazarolhatott volna az életéből, legközelebb legyen szíves gondolkodni.

Tovább


Biztos átverés ez a pofátlan kilométeróra-tekerés

Házi autóvásárlási tanácsadónk alaposan felhúzta magát, amikor a hirdetéseket böngészve ráakadt egy korábban általa is megnézett ezüstszínű Skodára, amely néhány nap alatt valahogy megszabadult úgy 130 ezer kilométertől. Tanulságos történet következik.


Forrás: hasznaltauto.hu

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.