Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rászántam magam, eladom a fostalicskát

"Amikor hazajöttem vele, a fiam azzal fogadott, hogy apa, ritkaszar autót vettél. Igaza van." A teljes szöveg egy kincs, a képre kattintva előjön. (Százémégma' nem eladó!)

Tovább


Cukiság: macskás naptár az Opeltől

Jövőre is lesz Opel Adam naptár. A macskások örülhetnek: a képeket a divattervező Karl Lagerfeld készítette, aki Choupette nevű burmai macskáját tette meg főszereplővé. Még több fotó a képre kattintva.

Tovább


Ez a szakadt Opel sportautókat eszik reggelire

Legutóbb egy Ferrarit és egy tuningolt Porsche 911 turbót hagyott faképnél az öregecske Kadett.

Tovább


Nálunk gyakoroltak a holland katonák

A Holland Királyi Hadsereg 13. Gépesített Dandár tűzszerészei nyolc kilogramm TNT robbanószerrel pakoltak meg és robbantották fel egy Opel Tigrát, a Várpalota Challange 2014 elnevezésű gyakorlat keretében egy újdörögdi gyakorlótéren március 27-én.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.