Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Torreádorként hajkurászta az autókat a pucér férfi

A kínai rendőrség szerint a férfi ittas volt. A zene különösen jó választás a videóhoz!

Tovább


Áthajtott a befagyott Sárga-folyón

Nem akart útdíjat fizetni egy kínai autós, ezért inkább áthajtott autóval a befagyott Sárga-folyón. Átjutott, és spórolt 185 forintot.

Tovább


Ahol szuperautó nélkül ciki egy esküvő

Lagzi volt nemrég a kínai Vencsouban. A vendégek kizárólag szupergazdagok voltak, így történhetett, hogy az esküvői konvojban csak szuperautók sorakoztak fel. A Rolls-Royce-ok mellett volt néhány Ferrari és Lambo is. Fene a jó dolgukat!

Tovább


Óriási csihi-puhi az autókereskedésben

A kínai kereskedés valószínűleg nem fizetett védelmi pénzt, a büntetés egy nagyjából húszfős banda képében érkezett. A videón látható dátum szerint az akció december 24-én történt - ilyen egy kedves, szívből jövő karácsonyi ajándék.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.