Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jött a medve, és széttépte a Fordot

A Focus szedán tulaja leparkolt egy közép-oroszországi erdő mellett. Nem kellett volna. A helyi média szerint a medvék gyakran mutatkoznak a környéken, egy 51 éves férfi éppen a nyáron lett medvetámadás áldozata.

Tovább


Bikinimodellt autóztatott Ken Block

A keresztben autózás pápája ezúttal japánban égetett gumit az összkerekes Ford Fiestájával. Ennek örömére beült mellé egy lengén öltözött modell is. A végeredményt sejthetik, füst, sikítozás és lengő testrészek.

Tovább


A karácsonyfa alatt randalíroznak a játékok

Nem igaz, hogy egy látványos autós videóhoz rengeteg pénz kell. Csak némi kreativitás és rengeteg türelem. A Ford ezzel a két aranyos videóval tiszteleg a Karácsony és a keresztben autózás koronázatlan királya, Ken Block előtt.

Tovább


Autóbelső kólásüvegekből

Ez a Ford Fusion Energi hibrid belülről kicsit csicsásnak, de amúgy átlagosnak tűnik, pedig nem az: az üléspárnákat, az ülések hátoldalát, a fejtámlákat és az ajtópanelek betéteit újrafeldolgozott kólásüvegekből készítették. A Fordot komolyan érdekli a PlantBottle technológia, szóval tessék rá felkészülni, hogy ha a vevők elfogadják, a jövőben ilyen anyaggal kárpitozzák az olcsóbb modelleket.

Tovább


Ejtőernyővel ugrott a mozgó kabrióba

Az ápolóként dolgozó, hobbiejtőernyős Katie Hansen szokatlan módon pattant be a Mustang utasterébe. Nem tudjuk, hányadik próbálkozásra sikerült a norvégiai ugrás, az akcióból készült videó mindenesetre elég látványos.

Tovább

«
12

Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.