Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kempingezni mentek a Ferrarival

Persze, kicsit kompromisszumos, de egy F40-essel ugyanúgy el lehet menni kempingezni, mint egy kombival.

Tovább


Karbonszálas sakk-készlet a Ferraritól

A Ferrari webshopjában megjelent egy újdonság, amelynek nincs sok köze az autókhoz. A Ferrari egy teljes egészében kézzel készített sakk-készletet dobott piacra, amelynek anyaga fával borított szénszál. A szettet olcsón mérik, átszámítva majdnem félmillió forintért lehet megrendelni.

Tovább


Zseniális autóreklám, autók nélkül

Levágott bikahere, lóhús és virsli testesíti meg a konkurens márkákat, a Nissan GT-R meg nemes egyszerűséggel egy véres henteskés.

Tovább


Egy gyors kör a LaFerrarival Fioranóban

Vannak olyan szerencsés földi halandók, akiket elvisznek Fioranóba, hogy hajtsák meg kicsit a 963 lóerős Ferrari LaFerrarit. Az ilyen mázlisták tartoznak annyival az emberiségnek, hogy legalább videón megörökítsék az eseményt, íme a Top Gear örömautózása.

Tovább


Így kell egy Ferrarival spórolni

Nem kell vesződni a parkolóházakban a jegyvásárlással és a sorompónyitogatással. Már csak ezért is érdemes egy F40-esbe beruházni.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.