Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pajkos videóval köszönti a Porschét az Audi

A hétvégén rendezik a híres Le Mans-i 24 órás versenyt, amelyen újra indul a Porsche. Az utóbbi évek egyeduralkodója, az Audi persze nem felejtette el köszönteni a(z egyébként félig-meddig házon belüli) riválist, de nem lehet nem észrevenni azt a jelenetet, amelyben az R18-as egy traktort kerül ki óriási sebességgel. Lehet, hogy ez a snitt tükrözi az Audi valódi érzéseit.

Tovább


Elkészült minden idők legrondább sportkocsija

A Top Marques Monaco nevű puccos luxusautó kiállításon sokkolta a nagyérdeműt az olasz FB Tuning az alábbi rémséggel. A nemes egyszerűséggel csak FB-One névre keresztelt valami egy Chrysler Crossfire-ként kezdte a pályafutását, amíg át nem szabták erre az értelmezhetetlen formára. Igazából nagyon is következetes, és alapos munkát végeztek, mert nincs egy olyan porcikája se ennek a szerencsétlen autónak, amire azt lehetne mondani, hogy szép, ez alól egyedül csak az Audi A8-ról származó első lámpák kivételek.

Tovább


Nagyon rúgott a német konkurenseibe a Lexus

Az autógyárak már régóta szeretnek odamondogatni egymásnak a hivatalos reklámjaikban és gerillamarketinges kampányaikban, ezúttal a Lexus volt a soron. Az alábbi videóban a GS három nagy német konkurensét, a Mercedes E osztályt, az Audi A6-ost és az 5-ös BMW figurázzák ki. Az Audi esetében az elsőkerékhajtást, a BMW-nél az 528i négyhengeres motorját, míg a Mercedesnek a feláras bőrkárpitot emelik ki gyenge pontként. Kíváncsian várjuk mi lesz a válasz a németek részéről.

Tovább


Luxusautók egymás ellen, turbós lihegés nélkül

Csodálatos, hogy vannak még, akik nem felejtették el a jó öreg, feltöltő nélküli szívómotorokat. Tizenegy csodálatos perc turbós lihegés nélkül, az Audi RS5-ös küzd a Mercedes C 63 AMG Edition 507 ellen. Az összehasonlítás sántít kicsit, mert a Mercedes V8-asa 50 lóerővel erősebb, emellett a C 63 hátsókerék-hajtású az összkerekes Audival szemben, de tény, hogy összességében azért hasonló gépek. És a végére kiderül, hogy melyik a jobb.

Tovább


Elszállt az M3-as

Pazarul kezdődik az alábbi videó, de a földet érés után akadt némi gond. Nagy gond.

Az eset egyébként a Rally Legend San Marino nevű versenyen egyik gyorsasági futamán történt. Kár ezért a szép E30-as M3-asért, az viszont parádés, hogy milyen hangot ad ki az a két Audi Sportquattro, ami eldurrog a pórul járt BMW mellett.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.