Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen 135 ezer kilométer olajcsere nélkül

Egy audis fórumra feltöltöttek néhány képet, amelyen állítólag egy első generációs TT motorja látható. A feltöltő szerint a 3,2 literes VR6-osban 135 ezer kilométer alatt egyszer sem cseréltek olajat, így nézett ki, amikor szétszedték. Szép.

Tovább


Kiszállt a lány az Audiból, és azonnal rúgott

Volt, akinek a lábán ment át a TT-vel, volt, akit a motorháztetőn kocsikáztatott. Nagyon berágott!

Tovább


27 ezer csokifalat egy Audin

A Győrben készülő új TT Coupe-ra ragasztott 27 ezer csokifalatot az Audi és a csokigyártó Joost Arijs. Fincsi, mi?

Tovább


Felrakta a garázs falára az Audit

Kevés volt a hely a mélygarázsban, de a Q3-as sofőrje megoldotta, aztán a csomagtartón át távozott. Persze, ez csak egy reklám, de a jobban sikerült fajtából, az Audi kanadai részlege készítette.



Így készült:

Tovább


Átugrotta a száguldó sportkocsit

A videóból az is kiderül, hogy a sportkocsi mintegy 150 km/órás tempóval haladt, így ha valami baki közbejött volna, igencsak fájhatott volna hősünknek.

Tovább

«
123

Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.